Politik om beskyttelse af persondata

Personoplysninger

Helt generelt

Hos AudioGate er vi omhyggelige med at håndtere dine personoplysninger som forbruger - vi indsamler og behandler kun disse oplysninger, når du eksempelvis tilmelder dig vores nyhedsbrev, foretager et køb eller deltager i konkurrencer. 

Oplysningerne vi normalt indsamler er blandt andet tekniske oplysninger om din computer, mobiltelefon eller andet elektronik, dit IP-identifikationsnummer, geografiske placering samt hvilke andre sammenlignelige websites du klikker på, for at skabe en forståelse for dine interesser og forbedre din oplevelse hos AudioGate. 

Udover ovennævnte indsamles og behandles oplysninger som du selv giver samtykke til heriblandt navn, telefonnummer, adresse, e-mail og betalingsoplysninger. Disse oplysninger vil kun være aktuelle i forbindelse med at foretage et køb eller oprette et login til vores website. 

Skulle nogle af emnerne under denne sektion nogensinde ændres, vil AudioGate informere dig enten pr. mail eller ved at opdatere sektionen.  

Din sikkerhed

Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med dertilhørende lovgivning, specifikt persondataforordningen og databeskyttelsesforordningen. Oplysningerne vil udelukkende blive brugt det til formål, de er indsamlet til, og bliver slettet når dette formål ikke længere er relevant. 

Vores website er opbygget med tekniske forebyggelser, som gør at dine oplysninger ikke bliver ulovligt slettet, offentliggjort, misbrugt eller andet i øvrigt strid med lovgivningen. 

Formål

Formålet med indsamlingen af oplysninger er at kunne identificere dig som bruger og dermed målrette vores annoncering til præcist dine interesser, så du får den bedst mulige købsoplevelse hos AudioGate Oplysningerne er behjælpelige i det omfang, at det gør os i stand til at optimere vores services og content, du bevidner som forbruger. 

Periode for opbevaring

De indsamlede oplysninger bliver som udgangspunkt opbevaret i det tidsrum, lovgivningen tillader. I tilfælde af de ikke længere er nødvendige, vil de blive slettet. 

Videregivelse af oplysninger 

Data indsamlet i omfanget af hvilke annoncer du modtager og klikker på, geografisk placering og andre demografiske elementer videregives til de tredjeparter, som afsnittet "Cookies" ovenfor belyser. 

Ydermere bruger AudioGate andre tredjeparter til opbevaring og behandling af data, de er ALLE underlagt kun at måtte behandle oplysningerne på vores vegne og ikke til eget formål. 

Indsigt og klager

Når som helst har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet og behandlet på dig i overensstemmelse med dataportabiliteten. Derudover kan du gøre indsigelse mod, at vi anvender dine oplysninger. I den sammenhæng kan du også tilbagekalde dit samtykke til, at vi fortsat benytter dine oplysninger. Du kan ligeledes få dine oplysninger slettet eller rettet, hvis ikke de er indsamlet korrekt. Du kan rette din henvendelse til vores e-mail: info@audiogate.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at kontakte Datatilsynet

×